Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in Eindhoven

Geplaatst 08, Mar, 2019, 12:11 Gratis
Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in Eindhoven
Overige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in EindhovenOverige Gezondheid en Welzijn Meer innerlijke rust met meditatie - Workshops in Eindhoven
Omschrijving
  • Gratis
  • 08, Mar, 2019, 12:11
  • 269 x

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong. Qigong is de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie. Falun Dafa, ook wel Falun Gong genoemd, is door Dhr. Li Hongzhi openbaar gemaakt in 1992 en wordt nu over de gehele wereld door meer dan 100 miljoen mensen beoefend.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

De oefenlessen gaan door in het Stadswandelpark te Eindhoven. Elke zondagvoormiddag: van 11.00h tot 12.30h.

Contactpersoon Y. Zhu: 06-49608460


;t=20s

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?