Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Qigong Workshops in Roosendaal

Geplaatst 08, Mar, 2019, 12:18 Gratis
Qigong Workshops in Roosendaal
Coaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in RoosendaalCoaching en persoonlijke effectiviteit Qigong Workshops in Roosendaal
Omschrijving
  • Gratis
  • 08, Mar, 2019, 12:18
  • 270 x

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u tot 12u terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom!

Contactpersoon: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27  of  silvio@fldf.be
nl.falundafa.org

;t=20s

Vergelijkbare advertenties
Innerlijke rust door meditatie - Gratis lessen in Maastricht

Innerlijke rust door meditatie - Gratis lessen in Maastricht

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau....Falun Dafa is een praktijk ...

Gratis
Particulier
Amsterdam
Nederland
Het Laatste Tafeltje
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?