Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

VVE beheer en administratie

Geplaatst 22, Aug, 2018, 16:38 N.O.T.K. nader overeen te komen
VVE beheer en administratie
Omschrijving
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • 22, Aug, 2018, 16:38
  • 110 x

Maak het uzelf gemakkelijk met VVEasy!

 

VVE beheer is lastig en tijdrovend. VVEasy staat voor gemak, transparantie en kwaliteit, tegen een lage prijs. Wij nemen met onze transparante pakketten uw zorgen uit handen. What you see is what you get bij VVEasy. 

Door vergaande standaardisatie en het gebruik van standaardcontracten en- modellen, kunnen wij goede kwaliteit voor een lage prijs bieden. Bij ons krijgt u niet een secretaresse aan de lijn die een werkafspraak maakt. Snel, persoonlijk en direct contact is bij ons de norm. 

Wij bieden drie pakketten aan op maandelijkse abonnementsbasis. Zo zit u nergens aan vast en bent u flexibel in uw keuze van het soort beheer. Met onze pakketten verzorgen wij de belangrijkste beheertaken: administratie, organisatie en onderhoud. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten tegen een transparant en laag tarief. Al onze pakketten zijn volledig transparant en combineren is mogelijk, zodat wij beheer op maat kunnen leveren. EASY!


Concurrenten werken met inefficiënte systemen en dure softwarepakketten. Door onnodig grote organisaties met veel medewerkers, verliezen onze concurrenten het persoonlijk contact met de klant. Zo gaat de kwaliteit van de dienstverlening achteruit. Maak het uzelf goedkoop en gemakkelijk, kies VVEasy!

Website

Locatie
Het Laatste Tafeltje
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?